Σεξουαλική Υγεία

6 συμβουλές προς τους άνδρες για καλύτερο σεξ

Στις ταινίες, το σεξ φαίνεται πάντα υπέροχο. Αλλά αν είστε σαν τους περισσότερους άνδρες, το σεξ μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι. Μπορεί να αισθάνεστε άγχος, ανησυχίες για την απόδοσή σας ή ακόμα και αμηχανία για το σώμα σας. Όποιο κι αν είναι το σενάριο, απλά νιώθετε ότι δεν κάνετε σεξ τόσο συχνά όσο όλοι οι άλλοι.

Πώς είναι η σεξουαλική σας ζωή;

Μια μελέτη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο διαπίστωσε ότι οι νεαροί άνδρες σκέφτονται το σεξ περίπου 19 φορές την ημέρα (σε σύγκριση με τις νεαρές γυναίκες που το σκέφτονται 10 φορές την ημέρα). Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο μυαλό των ανδρών τις περισσότερες φορές, οι άνδρες εξακολουθούν να παραμένουν μπερδεμένοι σχετικά με το τι είναι το καλό σεξ και πώς να το κάνουν. Οι άνδρες αντιμετωπίζουν τόσο διανοητικά εμπόδια όσο και φυσικά εμπόδια στο σεξ. Μπορεί να βασανίζονται από αυτοαμφιβολίες και να προσκολλώνται σε μύθους και λανθασμένες αντιλήψεις για το σεξ.

Τι είναι το ιδανικό σεξ;

Το ιδανικό σεξ βρίσκεται στο μάτι του θεατή ή στο χέρι του“, λέει η Patti Britton, κλινική σεξολόγος και συγγραφέας του βιβλίου The Art of Sex Coaching. Για κάποιους άνδρες, μπορεί να είναι η ικανότητα να παράγουν φανταστικούς πολλαπλούς οργασμούς στη σύντροφό τους. Για άλλους άνδρες, μπορεί να σημαίνει να μπορούν να αντέξουν τρία λεπτά. Το να είστε ιδανικός εραστής σημαίνει να γίνετε ιδανικός εραστής για τη συγκεκριμένη σύντροφο, και αυτό απαιτεί να κάνετε κάτι πολύ δύσκολο: να ανοίξετε το στόμα σας και να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπό σας.

Οι άνδρες μπορεί να λένε μεγάλα λόγια όταν πρόκειται για σεξ, αλλά οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι το σεξ που κάνουν είναι τόσο καλό όσο θα μπορούσε να είναι.

Τι πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε ένα καλό σεξ με τη σύντροφό σας;

  1. Αρχίστε να συζητάτε ότι σας απασχολεί στο θέμα αυτό

Η συζήτηση είναι σημαντική. Εκτός από τα φιλιά και τις άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες, οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το στόμα τους για να μιλήσουν στη σύντροφό τους για το τι θέλουν και τι αρέσει στη σύντροφό τους. Το θέμα είναι να είστε ανοιχτοί και να δείχνετε εμπιστοσύνη.

Αν γνωρίσετε τον εαυτό σας και τη σύντροφό σας, θα έχετε μια πολύ πιο ερωτική και εκρηκτική σεξουαλική σχέση.

  1. Μην πιστεύετε πάντα τα λόγια των φίλων σας

Οι άνδρες μπορεί να καυχιούνται στους φίλους τους και να υπερβάλλουν για τη συχνότητα της σεξουαλικής τους δραστηριότητας, αλλά σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να μιλήσουν για τις ανασφάλειες που έχουν γύρω από το σεξ. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι άνδρες δημιουργούν διαστρεβλωμένες εικόνες σεξουαλικής συχνότητας και ανδρείας για τον εαυτό τους στους άλλους.

Η μέση συχνότητα του σεξ σε δεσμευμένες μακροχρόνιες σχέσεις είναι περίπου μία φορά κάθε 10 ημέρες.

Πολλοί άνδρες καταλήγουν να σκέφτονται ότι κάτι λείπει από τη σεξουαλική τους ζωή, ότι οι άλλοι άνδρες κάνουν πιο άγριο ή πιο συχνό σεξ. Έχουν την αίσθηση ότι το πλοίο της απόλαυσης έχει σαλπάρει και τους έχει αφήσει πίσω.

  1. Μην συγκρίνετε τη σεξουαλική σας ζωή με το πορνό

Δυστυχώς, οι άνδρες μπορεί να μάθουν πολλά από αυτά που γνωρίζουν για το σεξ από την πορνογραφία. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι γυναίκες και οι άνδρες που εμφανίζονται στο πορνό είναι συχνά σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες είναι καλά “εξοπλισμένοι”, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Άλλοι μύθοι που μπορεί να μάθουν οι άνδρες από την πορνογραφία περιλαμβάνουν τις ιδέες ότι οι γυναίκες είναι πάντα έτοιμες για σεξ, ότι οι ίδιες κινήσεις λειτουργούν πάντα σε κάθε σύντροφο και ότι το σεξ καταλήγει πάντα σε οργασμό.

Το πορνό δεν είναι μόνο κακό. Μπορεί να δώσει στους άνδρες ιδέες για σεξουαλική εξερεύνηση και διασκεδαστικά σενάρια για να απολαύσουν με τις συντρόφους τους, με μια επιφύλαξη: Ότι γνωρίζετε ότι δεν είναι η πραγματικότητα. Είναι σαν να βλέπεις μια καταδίωξη με αυτοκίνητο σε μια ταινία δράσης. Είναι συναρπαστικό. Είναι διασκεδαστικό. Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος οδήγησης. Και οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους του εθισμού στο πορνό.

  1. Επικεντρωθείτε στις ευχάριστες αισθήσεις

Το στρες, το άγχος και οι περισπασμοί μπορούν να οδηγήσουν σε λιγότερο ικανοποιητικό σεξ. Αφήστε το άγχος της δουλειάς στη δουλειά και ελαχιστοποιήστε το άγχος σας για την απόδοσή σας. Αν μπορείτε να ηρεμήσετε το μυαλό σας, να βάλετε ένα τέλος σε αυτή την αδιάκοπη εσωτερική φλυαρία, μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας κατά την διάρκεια του σεξ.

Υπάρχουν τεχνικές που κυμαίνονται από το κοίταγμα των ματιών, μέχρι το μασάζ και τη συγχρονισμένη αναπνοή που σας βοηθούν να παραμείνετε στη στιγμή. Το ιδανικό σεξ συμβαίνει στο παρόν.

  1. Εστιάστε λιγότερο στο μέγεθος και περισσότερο σε άλλα θέματα

Οι άνδρες πρέπει να εστιάζουν λιγότερο στο μέγεθος και να επικεντρώνονται στην ικανοποίηση της συντρόφου τους με φιλιά και χάδια κατά τη διάρκεια του σεξ.

Όταν πρόκειται για το μέγεθος του πέους, οι άνδρες ακούνε πάντα ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία για τις γυναίκες. Αν και αυτό μπορεί να ισχύει για τους περισσότερους, το θέμα δεν είναι τόσο το να έχεις το μεγαλύτερο πέος όσο το να ταιριάζεις με τη σύντροφό σου.. Υπάρχουν πολλές γυναίκες για τις οποίες έχει απόλυτη σημασία το μέγεθος. Αλλά είναι προτιμότερο να εστιάζετε στην ιδέα της σωστής προσαρμογής.

Οι άνθρωποι έχουν όλα τα σχήματα και τα μεγέθη και κάποιοι ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους. Για πολλές γυναίκες, οι άντρες μέσου μεγέθους είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό είναι συνήθως θέμα προσωπικής προτίμησης. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που πρέπει να εμπλακείτε και να ανησυχείτε γι’ αυτό. Η εστίαση στα προκαταρκτικά – φιλιά, χάδια και άλλοι τρόποι ευχαρίστησης – μπορεί να οδηγήσει σε ικανοποιητικό σεξ για άνδρες και γυναίκες όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Μην ξεχνάτε να μιλάτε και στον σύντροφό σας. Πολλές γυναίκες ανταποκρίνονται πολύ στη φωνή ενός άνδρα κατά τη διάρκεια του έρωτα. Αν ένας άνδρας έχει λεκτική ευχέρεια και μπορεί να δελεάσει μια γυναίκα μέσω της φωνής του, αυτό μπορεί να γίνει ένα ισχυρό μέρος του ρεπερτορίου του.

  1. Προγραμματίστε το σεξ… πραγματικά!

Ο προγραμματισμός του σεξ μπορεί πραγματικά να κάνει το σεξ πιο χαλαρωτικό.

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο το να προγραμματίζετε το σεξ, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να το κάνει πιο χαλαρωτικό με τους δύο συντρόφους να έχουν πιο ρεαλιστικές προσδοκίες. Υπάρχει αυτός ο μύθος που λέει ότι πρέπει να πέσετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου αυθόρμητα, με μουσική από έγχορδα και τον ήλιο να δύει στη Δύση, και αν αυτό δεν συμβεί, κάτι δεν πάει καλά με εσάς. Ανοησίες. Η πραγματική ζωή δεν λειτουργεί έτσι.

+ 6 πηγές

©2019 WikiHealth All Rights Reserved

Great Sex: A Man's Guide to the Secret Principles of Total-Body Sex https://www.amazon.com/Great-Sex-Secret-Principles-Total-Body/dp/159486991X

Study debunks stereotype that men think about sex all day long https://www.eurekalert.org/news-releases/488474

Sex Tips for Men: How to Have a Better Sex Life https://www.medicinenet.com/unzip_your_sex_life_pictures_slideshow/article.htm

Erectile Dysfunction https://www.merckmanuals.com/professional/genitourinary-disorders/male-sexual-dysfunction/erectile-dysfunction

How to Have Sex Like a God: The Complete Guide for Men https://astroglide.com/blog/how-to-have-sex-like-a-god-the-complete-guide-for-men

Sex Tips For Men: 11 Women Experts Reveal How to Get Better in Bed https://practicalintimacy.com/get-better-in-bed-sex-tips-for-men/