Πρόληψη και θεραπεία

instadoctor.gr: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα!

Όλο και περισσότερα άτομα αναζητούν το γιατρό τους από το διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία των ιατρών στο internet είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Μπείτε στη νέα αξιόπιστη πλατφόρμα online εύρεσης ιατρού instadoctor.gr και κερδίστε δωρεάν εγγραφή για τα 5 πρώτα ραντεβού σας!

Το instadoctor.gr αποτελεί το νέο online εργαλείο για να βρει κανείς διαδικτυακά το γιατρό του. Γιατί όμως να επιλέξει ένας γιατρός το instadoctor.gr; Δείτε 5 σοβαρούς λόγους για να εγγραφείτε σήμερα!

1. Στοχευμένη διαφήμιση με το μικρότερο κόστος

Οι πιθανοί πελάτες σας, δηλαδή άτομα που ψάχνουν έναν γιατρό, είναι πάρα πολύ πιθανόν ότι θα ψάξουν την ειδικότητά σας στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη διαφημιστική θέση για έναν γιατρό από τα αποτελέσματα αναζήτησης κάποιου ασθενή που ψάχνει τη συγκεκριμένη ειδικότητα στη συγκεκριμένη περιοχή! Πρόκειται για πολύ στοχευμένη προβολή που σημαίνει τα μέγιστα οφέλη με το μικρότερο δυνατό κόστος και για να είμαστε ακριβείς, στη μισή τιμή της αγοράς!

2. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε

Στο instadoctor.gr θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάστε την πλατφόρμα εντελώς δωρεάν για τα 5 πρώτα ραντεβού και να αποφασίσετε στη συνέχεια αν θέλετε να εγγραφείτε κανονικά, χωρίς καμία δέσμευση! Όταν μάλιστα αποφασίσετε να συνεχίσετε με κανονική συνδρομή, θα καλυφθείτε από εγγύηση που σας εξασφαλίζει τον ελάχιστο αριθμό των νέων ραντεβού που θα λάβετε με τη συνδρομή σας. Επομένως δεν μπορείτε να βγείτε ζημιωμένος από την υπηρεσία. Ακόμα κι αν περάσει ένας χρόνος και για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει τα ελάχιστα εγγυημένα ραντεβού σας, γίνεται δωρεάν επέκταση της συνδρομής σας μέχρι να καλυφθεί ο αριθμός αυτός.

3. Πανεύκολη χρήση

Η ευκολία στη χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης των ραντεβού σας αποτελεί έναν επιπλέον λόγο να επιλέξετε το instadoctor.gr για την προβολή σας. Η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού είναι πολύ απλή. Ενημερώνεστε για νέα ραντεβού μέσω sms και email και αποδέχεστε τα αιτήματα μπαίνοντας στο λογαριασμό σας από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και το κινητό σας. Οι χρήστες επίσης ενημερώνονται με email και sms. Ακόμη, μέσα από το διαχειριστικό μπορείτε εύκολα να δείτε όλα τα ραντεβού σας από το διαδραστικό ημερολόγιο, να προσθέσετε κάποιο ραντεβού, να ορίσετε τη διαθεσιμότητά σας, ακόμη και να το συγχρονίσετε με το google calendar σας αν θέλετε. Επίσης ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας ή να δείτε στατιστικά στοιχεία για τη δημοτικότητά σας. Μία ακόμη επιλογή που σας δίνει το instadoctor.gr είναι να πραγματοποιήσετε διαδικτυακό ραντεβού με τους ασθενείς σας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

4. Επιπλέον προώθηση

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα προωθημένης προβολής για τους γιατρούς που θέλουν να εμφανίζονται πρώτοι στα αποτελέσματα που φέρνουν οι αναζητήσεις των ασθενών. Τέλος, εκτός από την προβολή στα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να αυξήσετε το κύρος, την προβολή σας και την αναγνωρισιμότητά σας, δημοσιεύοντας τα άρθρα σας στο blog μας, τα οποία θα προβληθούν στο site μας, στις στοχευμένες marketing εκστρατείες μας και στις μηχανές αναζήτησης, δηλαδή στα αποτελέσματα του Google.

5. Είμαστε δίπλα σας

Ξεκινάμε τη συνεργασία μας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης που είμαστε σίγουροι ότι θα διαρκέσουν για πάντα. Για εμάς κάθε ένας από εσάς αποτελεί μέρος της εταιρείας μας για αυτό και είμαστε πάντα δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το instadoctor.gr είτε τηλεφωνικά στο 2107546017 είτε μέσω chat είτε μέσω email στο info@instadoctor.gr, θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα σας καθοδηγήσει ώστε να λύσετε κάθε σας πρόβλημα και να προβάλλετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες σας.